14 augusti 2009

Utrensning pågår

Ja ett försök till det iallafall :) Häromdagen skulle jag och dotter nr 3 göra ett försök till att rensa bort lite gamla VHS filmer. Vi har två banankartonger överfulla och jag tänkte att nu blir det nog bara en kartong kvar... men icke sa nicke... o där kom alla känslorna på en o samma gång...
Minnena började flöda hur det var för ca 18-20 år sedan när våra fyra äldsta satt och myste och såg film... Den otroliga vandringen... Balto... Noaks ö... Barbapappa... Nicke Nyfiken... alla Disney... Mupparna... Bamse och intet att förglömma Dr Snuggles. Nä de fick allt bli kvar :) det är nästan lite kult eller hur ?
En vän till mig skrev på sin statusrad här om dagen på Facebook "När löven faller från trädet utanför vårt köksfönster ser jag längre" mmm tänk på den ni... :) Jag blev iallafall glad över den.... Det som inte längre behövs, när det tas bort så ser vi andra utvägar eller ser vi saker o ting på andra sätt. Ahja kanske lite långsökt och krångligt tänkt men för mig så sa det ngt iallafall.. Tack Angelica :))

Nåväl Bamse Barbapappa Mupparna Grodan Boll och inte minst Dr Snuggles blev kvar... I morgon..är det en annan dag då är det ngt annat som rensas eller blir kvar... ha det så gott alla kända och okända ..
Jo en sak till förresten... Glöm inte bort att Du är värdefull för din egen skull. Ingen annan är som du :)

3 kommentarer:

Annika sa...

Åh, det blev nostalgitripp här med! Grodan boll är ju en klasssiker! Och doktor Snuggles! :) Ha det så bra, och spara inte på allt! ;) *kramis*

Monica sa...

Ja Dr snuggles får man bara inte kasta:):)och Grodan Boll..har också kvar dem nere i källaren:):)! Nostalgi..och tänk om några år..
Mågottkramen:)

Tant Brun sa...

ja ni har lite att stå i nu lillsis, men när allt är över så blir nog väldans bra;)
kram