10 november 2009

På söndag


... två veckor kvar till advent :) Känns faktiskt mycket mysigt. Lite kul att få pynta ett nytt hus :)

Får mig osökt att tänka på vilken färg man skall ha i granen i år? hehe.. nja det är inget som tar så där väldans mycket tid men lite småmysigt att tänka på... har försökt genom åren men det slutar alltid med att allt ! kommer upp i alla de möjliga färgerna... Hur tänker ni??

2 kommentarer:

Monica sa...

Oh jaa..nu om något efter denna solfattiga höst längtar jag också till att få pynta och sätta upp all belysning. Bara två veckor sa du..oj vad fort det går!:) Mågottkramen

Anonym sa...

Har bestämt mig för att inte handla så mycket nytt till julen utan använda de saker vi har. Det är väl det som är lite av tradition att ta fram sånt som man minns sen barnen eller vi själv var små. Visst har vi förnyat lite...men mer och mer känner jag att jag ska nöja mig med det som finns. Jag har satsat på några gamla godingar och några, lite nyare..(oj! Köpta ju nått nytt för en vecka sen!!ops!=) vita pappersstjärnor till granen fr IKEA...annars vitt och silver/zink och lite rött brukar vi ha i vår gran. Sprayade den med lite snöspray gjorde vi förra året. Det var fint! Men jag tycker nog tiden innan jul är bäst! Det är den man vill njuta av länge.
Kram Mette