28 februari 2011

Äldre

I vissa stunder går det upp för mig att jag tillhör de äldre på min arbetsplats.. och det är med blandad förtjusning det går upp för mig. Just nu känns det faktiskt riktigt helt ok!!  :) jag har redan lagt en del år av livet bakom mig och är glad över de insikter man kommit fram till och de val jag gjort... :) Jag kan luta mig tillbaka (bildligt talat) och njuta av åren som ligger framför och jag klagar inte... jag har mycket trevligt att se fram emot.

3 kommentarer:

Bibban sa...

Jag tyckte väl att det såg ut som du och jag ;))

Cece sa...

Att komma in på din blogg och läsa dina inlägg - det ger mig samma känsla som när jag satt på min förra balkong en tidig vårdag då solen värmer både kropp och själ. Du ger en välbehövlig andningspaus i vardagen. TACK!

siv sa...

Jag har varit äldst på jobbet i sex år :) och är 15 år äldre än min chef. Suck...man vänjer sig. Men ett tag saknade jag "den där erfarna" på jobbet. Det skulle väl vara jag själv då, men jag är liksom bara inte den sorten som sitter tyst, erfaren och vis, och bara delar ut goda råd och så....:) nu är vi ändå tre i nästan samma ålder så det där att jag är äldst är ändå bara en formsak ;)