16 maj 2011

Vilken helg

Plötsligt händer det!
Har haft en väldigt fin helg som började i hemmastaden med firande av min fina pappa som når 90 år i morgon. 90 år det är välsignat länge det och än är det flera år kvar hoppas vi. Pappa var så med  och så pigg och klar. Det var ju inte direkt tyst med 7 kacklande barn med respektive :) Vi barn mellan 51 och 63 år. Underbart! Känner mig rik och välsignad :)Speciellt välsignat glad var jag över att få träffa en speciell person igen som återigen är på rätt plats i rätt tid... Så glad för W och A-S :) En dag kanske den historien kan berättas.
Vi reste vidare sedan ner till Sjuhäradsbygden där vi funnit några nya vänner på förekommen mycket trevlig anledning :)  En mycket härlig kväll med god mat och framförallt härlig gemenskap. Fina glada djupa samtalsämnen och kvällen avslutades med härlig bönestund på det där sättet som inte kan jämföras med något annat vänner emellan.. Gud är god! Känner tacksamhet och speciellt till två fina kära unga människor som fört oss samman :)
Nu är det ny vecka och nya möten med gamla och nya bekantskaper... Gud är med där också i det lilla precis som i det stora.

Inga kommentarer: