14 oktober 2011

Fredag ... igen

bjuder på lite höstfägring

Håll i hatten, dag efter dag, vecka efter vecka, månad efter månad... fortare går det år för år. Såg en boktitel idag på morgonen som löd "Frukta inte morgondagen, Gud är redan där" det låter ju väldigt bra!
Vi, min livskamrat, älskling, mina barns far och jag, ser fram emot att få göra en liten utflykt snart. Tiden får rulla så där lagom fort för det är en behaglig känsla att ha något trevligt framför sig. Vi tänker besöka dessa två och njuta till max i tio dagar. Vi har varit där förut innan de flyttade dit så vi vet ju att vistelsen kommer att bli väldigt angenäm. Familjen hemma tar hand om varandra så vi kan koncentrera oss helt på vår äldste son och gosiga fru. Det var ju det där med distans och avstånd.. men tack o lov att vi lever nu och inte förr. Men idag är idag och helgen ser ut att bli så där alldeles väldigt exemplariskt höstvacker, Bravo Sverige :) I morgon är det en annan dag och eftersom Gud redan är där så vet vi ju att den blir bra, trygg och säker!

1 kommentar:

Kristina sa...

åh vilken både fin och sann tanke, den tar jag med mig och ber att få låna vidare.
Så underbart att få åka till USA och träffa sina barn.
Åh vad jag önskar att jag skulle orka åka över när dottern är i LA på YWAM men det gäller att orka stå hela vägen på planet o ha pengar. Hoppas ni får en jättefin tid när det är dags och till dess får ni drömma Kram