13 maj 2012

tick tack tick tack


NU! är det minsann inte lång tid kvar, tiden rusar iväg och det som man såg ganska långt fram är nu snart här. Hon skall gifta sig, vår lilla fina Caroline 3010gr och 46cm lång den där dagen 17 mars 1989. Nu några cm längre och ngr gram tyngre skall stå brud i Toarps kyrka 2 juni 2012. Det var speciellt att gifta bort en son nu känns det lika speciellt att gifta bort en dotter. Skillnaden är att hon byter sitt efternamn :) Vi är så glada för det här och vi ber om Guds välsignelse glädje och frid över den nya familjen Mäkinen. VI förbereder oss slipar på talen, fixar och donar och vänatr in dagen D. 
Idag rövade hennes bästa vänner och systrar bort henne och har fått rå om henne hela dagen. Möhippa! Solen lyser över Uppsala och träden börja skimra i de mest underbara ljusgröna färgerna. Det bådar gott, gott om en framtid och ett hopp.

1 kommentar:

Kristinar sa...

Vilken känsla att gifta bort sina barn. Förstår att du nyss tyckte de var små .Samtidigt en glädje när de hittat rätt partner i sitt liv. Jag tycker det är nog spännande nu när syskonbarnet ska gifta sig. Ha en bra vecka kram