23 februari 2013

Ett steg till

Så där, ett steg till taget och nu hoppas vi att allt fortsätter i den takten. Vi skrev med de nya ägarna till huset vid Klarbärsträdet igår. De har ju som alltid några dagar på sig att kolla upp det ytterligare men ... Flytta skall vi göra och som jag längtar. Av de hus vi bott i har vi aldrig bott så stort och eftersom vi bara är fyra så känns det ... stort. Så jag sitter här i mitt hörn av storsoffan och fastnar på lite inredningsbloggar och tänker hur det skall få se ut i det nya huset. Det ser så idylliskt ut på flera av dem, bloggarna, men om man läser det finstilta så ser man att trots en vacker mysig fasad så rämnar det inuti. Familjer går sönder, barnen mår dåligt, pengarna tryter och så var det inte så fantastiskt vitt och rent längre. Livet är mer än fina fasader. Livet är inte enkelt, vitt och vackra saker. Livet är vi och de vi har runt omkring oss. Utan tro, hopp och kärlek så håller det nog inte så länge. Låt oss aldrig tappa det.. tro hopp och kärlek.


2 kommentarer:

Cece sa...

Helt rätt - tro, hopp och kärlek är det viktigaste. Gläds med er och jag förstår känslan. Den om att drömma om hur det ska se ut. Vi är lite på samma plats - fast ni lite före :)

Monica sa...

Sant du, livet är en fasad utåt sett många gånger. Tror att det fortfarande är tabu att skriva, precis som det är. Endera så förskönar man eller så öser man på så att man sätter kaffet i halsen!Ett spel för att få besökare till vilket pris som helst.
Själv är jag nog som en öppen bok, men med har nog en del kvar i hjärtat, som jag väljer att hålla privat. Annars tycker jag att man kan vara öppen, vi lever här och nu och så här har jag det. Ja och kärlek, det behöver vi ösa över oss med.
Ha en skön lördag, Kram