06 augusti 2013

Vår lilla OAS

Vår nya lilla OAS
Lite dags för uppdatering av bloggen kanske. Vi har landat nu efter vår härliga sommarsemester. Jetlaggen har lagt sig och efter en långhelg i högsommarvärme känns det faktiskt helt OK med att börja arbeta igen.
Börjar uppdateringen med nytt namn på bloggen och varför ändra på för mycket tänkte jag och satte Tankar från lilla oasen istället. För vi har hamnat i en oas. Tror bestämt att vi har det bästa läget i Storvreta iallafall för oss. :) Efter röj röj så framträdde en behaglig trädgård och även om det återstår lite gräv gräv så ser vi hur väldigt bra vi fått det. Till och med växthuset får stå kvar, och jag ger det en eller två säsonger så får vi se. Fuskade lite och köpte en vindruvsplanta med en fin klase druvor på och några framodlade tomater. Allt för att fylla på och göra det charmigt. Humlen som invaderat altanen fick se sig besegrad och nerklippt och även Hagtornen hamnade på tippen. Klematis sorten SummerSnow däremot, en ny bekantskap som jag redan älskar är en vacker vägg vid sidan om fiskdammen och rosorna tror jag bestämt att jag har räddat.
Men framför allt så är det tyst och fridfullt (förutom tåget då som susar förbi lite då och då) och det är väl det man behöver. Så nu är vi där vi skall vara, mitt i livet. Tacksamma och glada!


ögongodis

fuskade lite 
lyssna plats

1 kommentar:

Cece sa...

Ser fantastiskt härligt ut. Hoppas att ni kommer att trivas riktigt bra! Kram