28 oktober 2007

Vintertid



Så var det dags igen då att ställa klockan..ja hur var det nu igen...Varje tillfälle så kommer frågan upp...hur är det nu igen är det en timme fram eller en timme bak. En vän till mig sa att på våren så går vi fram emot sommaren och på hösten lämnar vi den bakom oss.
Så vi följde hennes råd och kom rätt denna gång också. Vi fick en timme att sova längre i morse, eller om man ser det på det här sättet: Vi fick en timme till med goda vänner i gårkväll.

Det är mörkt nu i Fjällboskogen, alldeles kolsvart måste jag nog säga och detta med vintertid gör ju att fortare blir mörkt. Men det är helt ok, för det är lika tyst som det är mörkt.

Vovven våran reagerar på allt som hon hör just nu och hon hör verkligen något för på mornarna har hittar vi fotspår av något djur som lämnar lite spår och lite annat efter sig. Lite större fotspår och det känns lite spännande att inte riktigt veta vad det är för djur. det har klapprat på altangolvet några gånger.
Just nu lutar det åt herr Grävling...rådjur har vi gott om här men bajset ser inte ut så? Räv finns det också mm kanske men den klapprar inte när den går. Nåja det känns lite spännande. Vildsvin??? hm.
Tills vi ses igen så kanske jag har svaret...

Ha det så underbart i höstmörkret, hitta någon som du kan uppmuntra och ge ett leende. Det kommer tillbaka, jag lovar!

Godkväll från Fjällboskogen!

Inga kommentarer: