06 december 2009

Andra Advent


Skulle vara så roligt om man kunde skriva snö, -5 grader, sol och Julkonsert... men det kan jag inte. Bara Julkonsert och det är inte så illa vara... För att öka julstämningen så tog vi eftermiddagsfikat och titta på filmen " Vägen till Betlehem " en så stilla verklighetstrogen film om hur det med all sannolikhet var... Se den och få budskapet om julen serverat direkt in i vardagsrummet... Nu skall jag gå och lyssna på det också... :)

4 kommentarer:

Polargrevinnan sa...

Vad skönt och sätta sig och titta på film mitt på eftermiddagen.
Vi har varit i Domkyrkan i dag och den andra advent bjuder biskopen på kaffe i biskopsgården. Det är en gammal fin gård som ligger mitt emot kyrkan. Vi har ny biskop - Tomas Söderberg och det var trevligt att han bibehöll traditionen i biskopsgården. Det är ofta att förändrigar blir när nya träder till.
Ha nu en bra vecka och vi kan alltid hoppas på lite kallare väder. Här har det regnat i flera dagar.
Kram Viola

Monica sa...

Ja du..nog längtar man efter snö allt..får liksom inte in den dära riktiga julen annars. Vi håller tummar för en vit jul. Mågottkramen:)

Tina sa...

Hej Ingela!!!
Jag önskar oxå jag kunde skriva snö, minus 8 grader & sol.. men kan inte det heller.. eller jo visst jag gjorde just det.. fniss.. men det är inte sanning för här är det regn , blåst & grått =( Snart jul men vart är snön.. kommer väl i Maj!
Hoppas konsären va bra!!
Ha en toppen måndag & va rädd om dig!
Kram Tina

Duracellmamman sa...

Åhh den filmen har jag velat se länge :-))

Var den så bra som alla säger?!

Varma kramar!